Les excavadores han començat a perforar la plaça. Foto: Ajuntament

Les obres que s’estan duent a terme a la Plaça de la Vila finalitzaran l’octubre de 2016, tal com ha assegurat a Línia Nord l’alcaldessa, Rosa Funtané.

Dilluns les màquines excavadores van entrar per primer cop a l’esplanada de la Plaça de la Vila, sota la qual s’hi ha de construir un aparcament soterrat de dues plantes amb capacitat per a 42 vehicles. D’altra banda, les obres també tenen com a objectiu la remodelació de la superfície de la plaça, que s’elevarà un metre i on no s’hi podrà aparcar.

IMPREVISTOS SUPERATS
Tot i que el projecte d’obres va iniciar-se a l’abril, a la tardor l’empresa constructora va comprovar com sota la superfície de la plaça hi havia uns rocs que impedien perforar el terreny.

Davant d’això, Funtané va afirmar que aquest contratemps podia suposar l’endarreriment de la finalització de les obres, així com un augment de despesa per part de l’Ajuntament. Finalment, però, tal com assegura la mateixa alcaldessa, les màquines han pogut començar a treballar sense que això obligui l’Ajuntament a destinar més diners al projecte de pàrquing soterrat. “L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha portat el pes de la negociació amb l’empresa constructora”, explica la batllessa. “S’ha dissenyat una manera de treure els rocs que ha permès mantenir intacte el projecte inicial”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram