L’outlet finalitza diumenge. Foto: Botiguers Progrés

L’associació de Botiguers i Serveis del Progrés està esgotant els últims dies del seu tercer outlet, enguany dedicat a la memòria de l’activista local Mirta Álvarez, que des del passat dia 6 i fins diumenge vinent ofereix al local que l’entitat té a la plaça Pompeu Fabra de Badalona els millors productes dels seus botiguers.

“Hem superat les nostres expectatives”, explica a Línia Nord Josep Francesc Juárez, president dels comerciants del Progrés, que assegura que cada any milloren la facturació.

L’edició d’enguany del ja consolidat outlet badaloní està dedicada a Mirta Álvarez, activista que va morir el passat juny i que es va significar per la seva lluita a favor del comerç a la ciutat de Badalona. A més, Álvarez va ser una de les impulsores del reeixit outlet que finalitza diumenge. “Va ser ella qui va insistir en celebrar aquest esdeveniment”, recorda Juárez.

De cara a aquest cap de setmana, el president dels botiguers del Progrés espera que la gent s’animi i visiti l’espai de l’associació a Pompeu Fabra. “En general, els visitants surten contents”, remarca Juárez, que recorda que “hi ha coses que estan molt bé de preu”.

En aquest esdeveniment, que aplega més d’una cinquantena de botigues associades, els comerciants exposen els seus productes als visitants com si es tractés d’un centre comercial. A més, diumenge se celebrarà un sorteig entre tots aquells que hagin comprat algun producte a l’outlet durant aquests dies.

Entre algunes de les activitats complementàries d’aquest mercat, hi ha el servei de restauració i atraccions per als més petits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram