A Badalona Som Bons

L’alcalde Guijarro i el regidor Torrents amb els presidents de la Cambra i dels comerciants de la Salut. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha presentat aquest dilluns la iniciativa de bons de descompte A Badalona som Bons!. La campanya vol impulsar el comerç de proximitat, contribuir a la promoció dels negocis locals i facilitar el consum.

La iniciativa es posarà en marxa el 28 de novembre i s’allargarà fins al 24 de desembre, i respon a la feina conjunta entre la Cambra del Barcelonès Nord, BDN Comerç, BDN Restauració i Mercats Municipals.

La campanya oferirà un màxim de tres bons de descompte per un import de 10 euros cadascun (pagant sis euros per cada bo), a totes les persones empadronades a la ciutat i que tinguin més de 18 anys, per ser emprats en les compres als comerços adherits. Es podrà arribar als 30 euros en bons, pagant-ne només 18. Això suposa un 40% de descompte en les compres realitzades als establiments adherits. L’Ajuntament explica que la mesura aportarà al comerç badaloní 377.500 euros; 151.000 dels quals els aportarà el mateix consistori. En total es pretén posar a disposició dels badalonins 37.750 bons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram