El contracte d’adjudicació es va firmar a l’abril. Foto: Twitter

Ja han començat les obres del nou mercat de Montgat, que se situarà entre el carrer Lola Anglada i el passeig Frederica Montseny, disposarà de tres plantes i inclourà establiments minoristes especialitzats, un supermercat, activitats complementàries, una zona d’aparcament subterrània i una altra de descoberta d’ús escolar.

Les primeres accions de les obres, que el consistori preveu que finalitzin l’octubre de 2016, han estat els moviments de terra i el tancament del perímetre de la parcel·la municipal de la plaça de la Mare. La concessió administrativa de construcció i explotació del mercat es va adjudicar a l’empresa Merkamontgat, SL, que va signar el contracte amb l’anterior govern municipal el passat 27 d’abril.

Així doncs, les obres del nou mercat són una de les herències de l’anterior govern que l’executiu de l’alcaldessa, Rosa Funtané, ha rebut en aquest inici de mandat.

PLAÇA DE LA VILA
Abans que acabin les obres del nou mercat, però, el govern municipal s’haurà de centrar en altres obres públiques, com per exemple les que s’estan duent a terme a la Plaça de la Vila. Unes obres que, com va avançar Funtané en l’anterior número de Línia Nord, s’endarreriran respecte dels terminis previstos. Concretament, la naturalesa del terreny no era la prevista per al projecte executiu i això farà augmentar el cost de les obres. “Estem analitzant com podem ajustar el pressupost”, va assegurar l’alcaldessa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram