L’escola necessita obres d’arranjament a la façana. Foto: Google Maps

La Generalitat té previst adjudicar les obres d’arranjament del CEIP Pompeu Fabra al llarg del que queda d’octubre o el novembre. En un primer moment les obres s’havien de realitzar l’estiu passat, però finalment les necessitats d’arranjament que necessitava el centre eren més grans de les previstes i això va fer retardar l’inici.

SEGURETAT
El Departament d’Ensenyament va expressar en una reunió amb representants del centre que les deficiències estructurals a la façana del centre eren greus i que amb l’arribada del fred empitjorarien, segons explica el president de l’Associació de Pares i Mares de l’escola (AMPA), Xavier Costas.

Precisament aquesta argumentació va fer que l’AMPA cedís en la seva voluntat inicial de posposar les obres fins a l’estiu següent, per tal que aquestes no es realitzessin durant el curs, en presència dels alumnes a les aules.

“Evidentment cal prioritzar la seguretat dels nens i nenes”, afirma Costas. En aquest sentit, l’AMPA vol que les obres no puguin causar cap perill a alumnes i professors. “Hem demanat a Ensenyament una comissió de seguiment de les obres i el departament hi ha accedit”, afirma Costas. Un cop s’adjudiquin les obres, aquestes haurien de començar abans de finals d’any, ja que la seva partida està inclosa dins els pressupostos de la Generalitat del 2015.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram