Ernest Maragall Línia

Ernest Maragall, durant un moment de l’entrevista amb el diari Línia. Foto: Juan Cabré

La possible candidatura de Gabriel Rufián a Santa Coloma de cara a les pròximes eleccions municipals està sent un dels serials polítics més mediàtics, i l’últim a dir-hi la seva ha estat Ernest Maragall, candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona.

En una entrevista amb el diari Línia que es publicarà demà dimecres, Maragall defensa que Rufián “pot fer un paper molt important i significatiu com a lideratge polític i personal” i reflexiona: “Que ara estem fent amb ell el que van fer amb mi el 2019? Que l’estem empenyent per llançar-lo a la piscina? Segurament sí”. El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona admet que “se li està demanant un canvi que no és fàcil”, però afegeix, amb sentit de l’humor, que creu que Rufián “trigarà exactament 48 hores a descobrir que és més interessant la governació d’una ciutat com Santa Coloma que els debats del Congrés”.

Però això no és tot. Preguntat sobre el fet que Rufián ha dit que no vol deixar Madrid, Maragall respon que ell “tampoc volia deixar la conselleria d’Acció Exterior” –“i la vaig deixar”, remarca–. Rufián deixarà Madrid, doncs? –li repreguntem–. “Deixi’m pensar que sí”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram