Lágrimas de Sangre va protagonitzar el concert de dissabte. Foto: LDS

L’Ajuntament de Tiana fa un balanç favorable de la Festa Major de Sant Cebrià d’enguany. A falta de realitzar les reunions formals amb la Comissió de Festes i la Policia Municipal, el consistori valora positivament la rebuda que han tingut les principals novetats de la festa, tant pel que fa a actes com a canvis d’ubicació respecte a anteriors edicions.

ZONA POLIESPORTIVA
En aquest sentit, un dels principals canvis ha estat el canvi d’ubicació de les activitats nocturnes de dissabte. Així doncs, el concert de Lágrimas de Sangre va substituir la nit de DJ que s’havia celebrat en anteriors edicions i es va desplaçar a la zona poliesportiva, mentre que el ball de Festa Major s’ha seguit celebrant al Parc de l’antic camp de futbol. “En les reunions prèvies a la festa, la policia ens va recomanar dispersar els principals actes per evitar la massificació”, explica la regidora de Cultura, Núria Blasco.

L’Ajuntament es mostra satisfet del canvi d’ubicació del concert i estudiarà mantenir-lo de cara a següents edicions. En aquest sentit, la regidora de Cultura diu que el consistori valorarà facilitar el trasllat de la gent fins a la zona poliesportiva amb un servei d’autobús. “En cas d’oferir aquest servei ens haurem d’assegurar que serà utilitzat, perquè la distància des del centre fins a la zona poliesportiva és d’uns 600 metres”, afirma.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram