El regidor David Torrents aspira a ser secretari d’organització de Junts. Foto: Junts

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha proposat el regidor de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents, com a nou secretari d’organització del partit. Ho fa per assegurar la “unitat” i “l’equilibri” dins de la formació i demana “la confiança” de la militància per ratificar-lo.

Torrents, que ja va ser recomanat com a secretari d’organització per la candidatura de Laura Borràs, no va aconseguir el mínim de vots necessaris al congrés que els juntaires van dur a terme a Argelers, el primer cap de setmana de juny.

Abans del congrés, Borràs i Turull van pactar repartir-se el poder a la formació, en peu d’igualtat i, d’aquesta manera, unir els diferents corrents que conviuen dins del partit.

La segona oportunitat perquè David Torrents accedeixi a la secretaria d’organització arribarà aquesta setmana, en una nova votació de la militància, a la qual Turull ha cridat a participar en massa, a través d’una carta als afiliats. També ha defensat que Torrents és “una persona molt capaç” amb qui plegats poden “fer molt bona feina”.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram