Victor Quintillà

El xef colomenc Victor Quinillà serà el pregoner. Foto: Ajntament

Ja és aquí el Tast Tiana 2022. La Mostra Gastronòmica i del Vi de Tiana es durà a terme aquest cap de setmana. Enguany, l’expectació és encara més gran, ja que la mostra recupera el tradicional format presencial, després de dos anys de pandèmia.

L’oferta de la tretzena edició del Tast aplega 15 restaurants, dos forns, vuit cellers, dues productores de cerveses artesanes i una de licor, també artesanal.

A banda, enguany s’amplien el nombre de punts de degustació, amb dues noves zones que tenen una capacitat per a 250 persones.

La seu de la mostra tornarà a ser la masia de Can Riera, i es farà càrrec del pregó el xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Víctor Quintillà, guardonat amb una estrella Michelin. A Can Riera també es duran a terme la resta d’activitats de l’esdeveniment, com ara el tast de vins amb Johnny Alemán i la presentació del llibre Cuina o barbàrie, obra de la cuinera Maria Nicolau, i que serà presentat per la periodista Laura Rosel.

La tornada a la presencialitat del Tast no s’escapa de les mesures de prevenció de la covid-19. Per tal d’oferir major comoditat a la gent a l’hora d’accedir als punts dels restaurants i cellers situats a la plaça de la Vila, aquesta s’eixamplarà per evitar possibles aglomeracions i assegurar una distància entre persones més segura. S’ampliaran amb més taules també els espais de degustació situats als carrers Lola Anglada, Marquès de Monistrol i la barra a la plaça del Coro.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram