Creu Roja Sant Adrià

Dues educadores de la Creu Roja, a Sant Adrià. Foto: Ajuntament

La secció local de la Creu Roja ha decidit reforçar el servei d’educadors especialitzats en drogodependències destinat a Sant Adrià de Besòs. Els professionals d’aquesta organització ja fa temps que actuen al barri de la Mina, però ara ampliaran el seu àmbit d’actuació a la resta del municipi i també el seu horari d’atenció.

L’objectiu principal d’aquest servei contractat pel consistori adrianenc és disminuir l’impacte de la drogodependència i d’altres tipus d’addiccions, una problemàtica molt arrelada en zones com la Mina. Precisament, en aquest barri s’ha habilitat un punt d’atenció obert a la ciutadania amb cita prèvia. Amb aquest reforç, la Creu Roja fa una aposta per la sensibilització del veïnat i per dissenyar intervencions comunitàries que afavoreixen la convivència a la zona.

Fonts veïnals consultades per Línia Nord no veuen amb mals ulls la iniciativa, però reclamen a les autoritats que centrin els esforços a abordar la problemàtica de l’ocupació per part dels consumidors de l’espai públic i de les zones comunitàries de blocs com el Venus, un dels principals motius de queixa a la Mina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram