Coses que dèiem i el concert d’Els amics de les arts seran els plats forts.

El divendres 10 es va presentar el calendari de la propera temporada (gener-maig de 2011) dels teatres municipals de Badalona: el Principal, el Zorrilla i el Blas Infante. A l’acte hi van assistir el regidor de cultura, Mateu Chamela; el director de la xarxa de teatre municipals, Joan Anton Sánchez i el gerent de Badalona Cultura, Joan Bribó.

El més destacat de la cartellera teatral pels propers mesos són dues obres dirigides per Julio Manrique, L’hort dels cirerers i Coses que dèiem, l’èxit del festival Grec. També cal remarcar el musical Nit de Sant de Joan de la companyia Dagoll Dagom, amb música de Jaume Sisa.

Pel que fa a les actuacions musicals, el grup català Els amics de les arts actuarà el 29 de gener al Principal seguint amb la gira del seu darrer disc Bed and Breakfast. A més cal tenir en compte la presentació del darrer treball de Kiko Veneno, Dice la gente, i el concert de la Mala Rodríguez aprofitant els actes del Dia de la dona.

La resta de concerts que tindran lloc als teatres municipals seran el de els Mine!, el 18 de febrer, el de l’artista reusenc Joan Masdeu i el grup de metal figuerenc Erm.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram