La querella interposada per Sos Racisme i la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) contra el president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, pels fullets que vinculen immigració i delinqüència, ha caigut en mans del jutjat d’instrucció número dos de Badalona. Casualment, la jutgessa que s’encarregarà d’estudiar el cas és la mateixa que el mes de febrer va dictar un ordre d’allunyament a divuit lladres reincidents d’origen romanès.

El Ple Municipal no se sent. Durant l’últim Ple Municipal, celebrat el dimarts 26 d’octubre, es van produir diverses interrupcions degut als problemes que hi va haver amb el sistema de so de la sala de plens. Els micròfons instal·lats a les taules no funcionaven i per tant, tot allò que els regidors deien durant l’avaria, no quedava enregistrat a l’acta del Ple. La situació es va solucionar amb un parell de micròfons inalàmbrics que van anar passant per les mans dels regidors. Alguns somreien i s’hi sentien d’allò més bé, d’altres pensaven amb el cost de la reparació del sistema de so.

I la Capital de la Cultura Catalana? És curiós que durant la presentació del Filmets, no es fes cap referència a la vinculació que té el festival amb la celebració de la Capital de la Cultura Catalana a Badalona. Sorprèn que en una de les expressions culturals més importants de l’any i una dels que pretenen donar major projecció de la ciutat, no s’aprofités per recordar la capitalitat que Badalona exerceix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram