L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa un programa, dotat amb 30 milions d’euros, amb l’objectiu de finançar projectes de millora de polígons industrials.

En aquest sentit, el passat Ple municipal va aprovar una moció, a iniciativa del grup municipal de CiU, on s’instava l’Ajuntament a presentar una candidatura per rebre part d’aquest fons de 30 milions per millorar els polígons locals. “Hi ha diversos polígons industrials de Badalona que requereixen una inversió potent per millorar les seves infraestructures viàries, els seus serveis de telecomunicacions o la seva ordenació de la mobilitat”, afirma el president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó.

D’aquesta manera, i abans que finalitzi el mes de setembre, el govern de Badalona haurà de convocar els sectors econòmics de la ciutat per formar una mesa de treball que dissenyi projectes de millora de polígons, perquè aquests puguin rebre el finançament de l’AMB.

Els 30 milions es repartiran entre el que queda del 2014 i durant l’any 2015, i s’atorgaran en funció de la capacitat dels projectes presentats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram