Queralt La Hoz

La programació cultural arrencarà avui amb una primera nit de concerts i espectacles d’alçada. Foto: Facebook

Santa Coloma comptarà aquest 2021 amb una programació de Festa Major variada amb especial accent local. La previsió és que se celebrin una seixantena d’actes en dotze escenaris repartits pel municipi. En aquesta edició hi tindrà una importància cabdal la música, amb un cartell que combina noms destacats del panorama català com Judit Neddermann o El Petit de Cal Eril i talent local com el de l’artista colomenca Queralt Lahoz.

La programació cultural arrencarà avui amb una primera nit de concerts i espectacles d’alçada. Entre les diferents propostes obertes al públic sota reserva prèvia destaca un monòleg del veterà actor Joan Pera (Escola Miguel Unamuno, 22 h) i les esperades actuacions musicals de Judit Neddermann (Escola Fray Luis Léon, 21:30 h), Queralt Lahoz (Parc del Motocròs, 21:30 h) i El Petit de Cal Eril (Jardins de Can Roig i Torres, 23 h).

Les activitats seguiran demà dissabte amb el Violeta Festival de la CIBA i el cicle infantil SÚPER UAU!, que serviran de preludi per a la XXVI edició de la Trobada de gegants a la plaça de Pau Casals (19 h), que coincideix enguany amb el 40è aniversari de la Colla de Gegants i Capgrossos. La nit culminarà amb la fòrmula radiofònica de Los 40 On Tour al Parc del Motocròs i amb una sessió de cinema a la fresca a la plaça del Barri Llatí (22 h).

El relleu l’agafarà diumenge el festival indie FISC-SINTONITZZA (Escola Jaume Salvatella) i la mítica banda dels seixanta Los Sírex (Escola Fray Luis de León, 19 h). A la mateixa hora, però al Teatre Sagarra, actuarà el Mag Lari, en l’únic espectacle de pagament de la festa.

La cloenda de la festa anirà a càrrec del tradicional Castell de focs i del concert tribut al grup ABBA.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram