La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de la ciutat es va manifestar aquest passat diumenge, en una marxa que va començar al Pont del Petroli, per denunciar “la impunitat financera” en el marc de la protesta d’àmbit estatal batejada com a ‘Judici i Càstig’.

A Badalona la protesta va reunir mig centenar de persones en un trajecte que va passar pel passeig Marítim i va finalitzar al davant de l’Ajuntament. Montse Garcia, de la PAH de Badalona, ha valorat de forma “molt positiva” aquest acte de protesta a Línia Badalona: “Vam recórrer un lloc com el passeig Marítim, on mai s’hi havia fet cap marxa de protesta, i vam arribar fins a la platja per repartir informació a la gent, que es va mostrar interessada”. Feia dues setmanes que la PAH, com a “acte previ” a la marxa, havia anat als jutjats de la ciutat a entregar més de 30 escrits adreçats a la Fiscalia per demanar “la persecució dels delictes d’estafa hipotecària sobre primer habitatge”, sobre els quals Garcia es mostra “optimista” amb el seu recorregut.

ATURAT UN DESNONAMENT

L’activista també ha mostrat la seva satisfacció després que la plataforma hagi aturat un desnonament programat per avui al carrer Alfons XII. “Era una família nombrosa”, ha assegurat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram