L’Associació de Venedors del Mercat Maignon sol·licita en un comunicat que en la reforma que el consistori planeja implementar en aquest equipament comercial se separin les dues plantes que es volen construir, que segons el projecte estarien unides mitjançant unes escales mecàniques que se situarien al mig del mercat.

Al projecte de reforma es contempla la construcció d’una planta inferior –fins ara el mercat només en tenia una– on estarien ubicades les parades, i una planta superior amb un espai de restauració. Els venedors de Maignon demanen que l’accés a la zona de restauració sigui independent del mercat i es faci des de l’exterior.

Aquesta petició és una de les que s’han registrat a les al·legacions que els comerciants han presentat al consistori sobre el projecte de reforma del mercat. En tot cas, els venedors no es mostren contraris a aquesta reforma, que consideren necessària per “donar un bon servei als nostres clients”, tal com afirmen en el comunicat. Tot i que no s’oposen a la reforma, “no volem que l’actuació sigui un fracàs a llarg termini ni que es faci a qualsevol preu”, tal com declara a Línia Badalona Josep Gil, president de l’Associació de Venedors del Mercat Maignon.

La reforma d’aquest equipament ha portat polèmica entre els grups de l’oposició, que han criticat el projecte municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram