El Ple Municipal va oferir abans-d’ahir el seu suport unànime a l’escola Baldiri i Reixac del barri de Llefià en la seva lluita per conservar les dues línies de P3 que la Generalitat té la intenció de suprimir. PP, PSC i ICV-EUiA van presentar una moció, a la que finalment s’hi va acabar afegint CiU, per instar el Govern a fer marxa enrere en la seva idea de suprimir aquestes places d’ensenyament parvulari.

Aquesta és la segona bona notícia que ha rebut l’AMPA d’aquesta escola després que en els darrers dies s’hagi confirmat que la conselleria d’Ensenyament ha accedit a instal·lar-hi un ascensor per als nens i nenes amb mobilitat reduïda. Demà està previst que Ensenyament i l’Ajuntament informin la comunitat educativa per tal que es pugui construir aquest estiu.

Tot i això, l’escola va deixar clar que continuarà tirant endavant les seves reivindicacions per aconseguir que es mantinguin les dues línies de P3, tal com ja ha fet en els darrers dies l’Assemblea Permanent de la comunitat educativa de la ciutat.

El passat dia 23 de maig es va fer una concentració al servei territorial de Barcelona comarques, al carrer Casp, i abans-d’ahir una marxa des del barri de Llefià fins a la plaça de la Vila va acabar amb una concentració d’un grup de la comunitat educativa abans de l’inici del Ple municipal. A part d’aquestes mobilitzacions, també fan una assemblea diària a les cinc de la tarda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram