El mes d’abril ja ha arribat, amb el seu bon temps i albirant Sant Jordi a l’horitzó més proper. Són dates per sortir al carrer i gaudir de la lluminositat, les temperades temperatures i de les diverses activitats que s’organitzen.

En aquest sentit, l’associació de comerciants del passeig de La Salut ha organitzat tota una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada de la primavera i la diada de Sant Jordi.

El pròxim 23 d’abril els comerciants de la Salut organitzaran la seva primera Fira de Sant Jordi, una iniciativa pionera per a aquesta entitat que instal·larà paradetes amb llibres i roses, a més de convidar a diversos escriptors que signaran llibres durant tota la jornada, que s’allargarà des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit.

Dos dies després, aquest eix comercial organitzarà la Fira Màgica, que enguany arribarà a la seva cinquena edició. Aquesta mostra comptarà amb artesans vinguts d’arreu del país, i seguint amb la temàtica de la fira també hi haurà estands de vidència, tarot i mineralogia. Les activitats i atraccions infantils tampoc faltaran en aquesta Fira Màgica del passeig de la Salut, que també compta amb la col·laboració de Mescaleros Badalona, una associació de motoristes del barri que oferiran una matinal de motos el dissabte 26.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram