Més de 175.000 hores de servei. Aquesta és la xifra més destacada del 2013 de Voluntaris Badalona, una associació que ha realitzat una llarga llista d’actes ciutadans al llarg de tot l’any. Gairebé 600 voluntaris han participat en un total de 4.873 activitats de cooperació, col·laboració, ajut i solidaritat que han servit per minimitzar els efectes de la crisi a la ciutat.

Voluntaris Badalona està formada per persones de diferents edats que dediquen als altres part del seu temps lliure. L’associació s’organitza en diversos grups de voluntariat segons les funcions que desenvolupen. Els Voluntaris Cívics, per exemple, participen en actes esportius, culturals i populars i l’any passat van realitzar més de 47.000 hores voluntàries. Els Voluntaris Socials, encarregats de fer tasques amb la gent gran o els infants, van realitzar 20.000 hores de serveis.

Els Voluntaris Col·laboradors, que donen suport a la conservació de boscos o participen en activitats del Museu, van fer unes 27.000 hores, mentre que els que ajuden a la reinserció i altres mesures socials van fer-ne 25.668. Per últim, el Grup de Transport i Banc d’Aliments va realitzar 71.000 quilòmetres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram