Badalona cedirà el padró municipal si es fa una consulta sobiranista. Així ho va aprovar el Ple celebrat dimarts 28 de gener després de la moció presentada per CiU. La proposta va rebre els vots favorables d’ICV-EUiA, del regidor no adscrit i també del PSC. Només hi van votar en contra els regidors del PP. La moció aprovada detalla que el consistori cedirà “les dades del padró i els instruments necessaris” si se li sol·liciten per a “la celebració de la consulta sobre el futur polític de Catalunya d’acord amb el marc legal aprovat”.

El president de CiU a Badalona, Ferran Falcó, espera que el consistori acati la decisió i ha celebrat que “tots els regidors dels partits favorables al dret a decidir, inclosos els del PSC, han votat un acord que respon a la voluntat de desplegar la filosofia del que defensa el Pacte Local pel Dret a Decidir”.

PRESENTACIÓ DEL PACTE LOCAL

Precisament aquesta tarda es presenta al Centre Cívic de la Salut el Pacte Local pel Dret a Decidir, que ha estat impulsat per Òmnium Cultural i per l’Assemblea Nacional de Catalunya i que està presidit per l’exalcaldessa socialista Maite Arqué.

L’acte, que començarà a les set de la tarda, serà la presentació pública d’aquest organisme, que ha rebut el suport de diverses entitats badalonines i que té l’objectiu de treballar per fer possible que els ciutadans de Catalunya siguin consultats sobre el seu futur.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram