Els restaurants i establiments hostalers del port de Badalona es troben en un atzucac que els podria dur al tancament en els pròxims mesos. La falta de persones que s’apropin al port i, segons afirmen a La Vanguardia alguns propietaris d’establiments de la zona, la mala gestió de Marina Badalona, l’empresa gestora de la infraestructura portuària, han fet que els restaurants i bars de la zona registrin des de fa temps pèrdues importants.

“Ens preocupa que el front marítim badaloní no acabi d’arrencar”, explica a Línia Badalona Marcel Formentí, gerent de Centre Comerç Badalona. Formentí, en aquest sentit, afirma que “hi ha un dèficit important d’oferta d’oci nocturn a la ciutat” després del tancament de la zona de copes de Can Ribó, i que estaria bé “poder reubicar a l’àrea del port aquesta oferta”.

La dinamització de la zona del port és un tema important per a la ciutat de Badalona, i tant els hostalers com els comerciants destaquen que els visitants podrien marxar als nuclis veïns. “El que perdem nosaltres ho guanyen les ciutats de la rodalia”, diu en aquest sentit Formentí.

Un dels problemes que requereixen una urgent solució per part dels propietaris és l’accés a la zona. La falta d’aparcament i la taxa que es cobra actualment per accedir al port són els dos inconvenients que impedeixen augmentar el nombre de visitants, afirmen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram