De cara a aquest febrer, i amb l’objectiu de donar una empenta a la temporada de rebaixes dels comerços badalonins, estan planificats una sèrie d’actes i campanyes als carrers de Badalona.

Per una banda, l’Associació de comerciants de la Salut organitzarà el pròxim divendres 7 i dissabte 8 de febrer unes botigues al carrer al passeig de la Salut. Aquest esdeveniment, que aquesta associació sol celebrar cada dos o tres mesos, té com a objectiu acabar de promocionar les rebaixes. “Volem donar alegria a les rebaixes, donar una empenta a la campanya”, explica a Línia Badalona Óscar Palma, president de l’associació de comerciants de la Salut. Sobre aquest tema, Palma critica l’avançament d’uns dies de la campanya de rebaixes que van fer les grans marques. “Ens ha perjudicat perquè la gent ja hi ha anat a comprar, no s’ha esperat com tradicionalment es feia”, reconeix Palma.

En aquesta línia es mou Badacentre, que el pròxim divendres 21 i dissabte 22 de febrer posarà en marxa una nova edició del seu Foraestock, on les botigues de l’eix comercial trauran al carrer els estocs que els quedin d’aquesta temporada. Tots ells intents per moure les vendes durant les darreres setmanes de les rebaixes, i poder millorar així els resultats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram