El de demà passat serà un dels partits més durs del tram final de curs. Foto: ISC

L’Industrias Santa Coloma celebrarà la Diada de Sant Jordi jugant a futbol sala… i amb un dels partits més exigents de la segona volta. L’equip de Javi Rodríguez rebrà, divendres a les vuit del vespre, el Palma Futsal al Pavelló Nou en un partit que serà un nou capítol en la persecució colomenca de les posicions de play-off pel títol.

El conjunt balear és el segon classificat (i a la seva plantilla hi ha l’excapità Rafa López), però l’Industrias afronta el partit en un bon moment. Els de Santa Coloma han sumat vuit dels últims 12 punts (dues victòries i dos empats) i sobretot han aconseguit fer-se forts a casa. De fet, l’última derrota que els colomencs han hagut de lamentar jugant com a locals és del primer partit d’aquest 2021, el 4 de gener, un 2-3 contra el Sala 10 Zaragoza.

Rodríguez seguirà tenint la baixa del porter Mario Almagro, amb un trencament parcial a l’adductor de la seva cama esquerra, que el farà estar fora de combat, com a mínim, fins a finals del mes que ve, de manera que Lluís Sanguino, el titular del filial, seguirà en dinàmica del primer equip i entrarà a la convocatòria per al partit.

Un cop més, a les graderies del Pavelló Nou podrà haver-hi públic. El club va anunciar ahir que no posarà a la venda entrades, ja que socis i abonats tenen preferència.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram