Aquesta setmana els ciutadans de Badalona hem vist que la ciutat serà dotada d’un pressupost d’inversions bastant important. No hem de confondre-ho amb els pressupostos ordinaris de l’Ajuntament, que arriben tard o ni se’ls espera. Aquests pressupostos de gran envergadura han estat fruit d’un acord entre el PSC de Badalona, amb Rubén Guijarro al capdavant, i el govern del PP. S’ha de dir que estan dotats de setanta-vuit milions d’euros, i això comportarà una millora i una creació d’espais públics a tots els barris de la ciutat.

Ja amb una mica més de profunditat, seran unes partides amb les quals es millorarà, per exemple, les escoles bressols i de primària (tant de titularitat municipal com les que gestiona la Generalitat), s’invertirà en zones esportives, es dotarà d’equipació i es remodelarà la comissaria de la Guàrdia Urbana i es faran treballs de millora en espais públics dels quals l’Ajuntament n’és responsable.

Aquesta gran inversió és sens dubte una oportunitat única per remodelar i modernitzar la ciutat de Badalona. Un tren que tant el govern com els partits de l’oposició no poden deixar passar per al bé dels ciutadans de Badalona. I és que, al cap i a la fi, es treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’una gran ciutat com Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram