L’Associació de Comerciants de Badacentre han iniciat el Preparats, llestos… ja!, una campanya on es presenten les noves col·leccions i articles de cara a la nova temporada i es presenten tot una sèrie de descomptes i ofertes especials per als clients.

La campanya finalitzarà el pròxim 11 d’octubre, i el 12 se celebrarà una festa de comiat al final del carrer del Mar, cantonada amb la Rambla. Durant la festa se celebrarà una classe de zumba oberta a tothom i es farà el sorteig dels 32 premis que ofereixen algunes botigues del barri. Entre aquests premis trobem serveis d’entrenador personal, regals d’ampolles de cava o coordinat de coixí i manta pel llit. “Ho fan amb carinyo, pensant en els clients”, explica a Línia Badalona Núria Fañanás, dinamitzadora de Badacentre.

La campanya Preparats, llestos… ja! està pensada amb idees originals de descomptes i ofertes, com neteja de franc de joies de la casa o vals de festes infantils.

A més, els comerciants de Badacentre van col·locar durant la diada de la Mercè un aparador gegant a la plaça de la Vila amb totes les bosses dels comerços associats i alguns convidats, amb dos personal shoppers que ajudaven als veïns a trobar la botiga adient.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram