Drahovsky celebra un dels dos gols que va marcar. Foto: ISC

La Colina va convertir-se en l’escenari de la felicitat de l’Industrias Santa Coloma, que ahir a la nit va eliminar el Barça (3-1) i jugarà la segona Final Four de la Copa de futbol sala consecutiva.

Tomas Drahovsky va avançar l’Industrias quan només s’havien jugat quatre minuts, tot i que Ximbinha va marcar el gol de l’ex sis minuts després. El partit arribaria sense més gols al descans.

El pivot tornaria a veure porteria al novè minut de la represa. Bruno Petry, quan només havien passat quatre minuts d’aquest gol, sentenciaria el matx i, d’aleshores fins al final, els colomencs van haver de defensar-se de l’atac de cinc dels visitants. La figura del porter Mario Almagro va ser clau en la recta final del partit.

TORNA LA LLIGA
L’equip haurà de recuperar forces ràpidament (tot i que l’eufòria farà més fàcil la resta de la setmana), ja que aquest cap de setmana torna la lliga a la Colina, amb el partit de la 20a jornada contra l’O’Parrulo.