Badalona ha celebrat aquest passat diumenge una nova edició de la Festa del Mar que ha registrat 7.000 participants, una xifra que permet als organitzadors fer un balanç “molt positiu, tant pel que fa a l’afluència de públic com a la participació en les activitats i al nombre d’empreses expositores”. Unes empreses que, per la seva banda, també estan satisfetes de com ha anat el certamen tenint en compte el difícil context econòmic actual.

Les dades també permeten fer una valoració positiva de l’escenari de la festa, que aquest any es traslladava al nou tram del passeig marítim de la platja del Pont del Petroli, un espai que ha obtingut recentment el reconeixement Bandera Blava juntament amb dues altres platges badalonines.

L’objectiu del certamen ha estat el de donar a conèixer el mar a través de diverses propostes que, en molts casos, estaven dirigides als més petits. A més, la festa ha servit també perquè les entitats badalonines que realitzen activitats relacionades amb el mar guanyessin visibilitat. De fet, els visitants han pogut participar en moltes d’aquestes activitats, com ara batejos de rem, de vela i conèixer el quetx Ciutat Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram