L’entrenador, en un moment del matx contra el Cartagena. Foto: ISC

“Diré una cosa i no vull que xoqui, perquè les paraules que dic jo sempre solen tenir més transcendència, però jo crec que fa molt mal la bandera que portem a la samarreta”. Amb aquestes paraules Javi Rodríguez denunciava, després de la derrota de dissabte passat contra el Cartagena (1-6), l’actuació arbitral contra el seu equip. Segons l’entrenador de l’Industrias, portar la Senyera a la samarreta “no agrada a molts àrbitres i a molta gent”.

La derrota provoca que els colomencs continuin sent el pitjor equip de la lliga jugant a casa (de fet Rodríguez també va lamentar que, tot i que a Sant Andreu els tracten molt bé, tant ell com l’equip tenen ganes de poder jugar de nou a Santa Coloma) i que per diferència de gols hagi perdut la seva posició de play-off en detriment del Valdepeñas.

Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre l’equip tornarà a jugar a domicili, on ha aconseguit els seus millors resultats fins ara. Els de Javi Rodríguez s’enfrontaran al Córdoba Patrimonio, el conjunt que ara mateix ocupa la plaça de promoció de descens. Els andalusos, però, han aconseguit les seves dues úniques victòries d’aquesta temporada 2020-21 jugant a casa seva, el Palacio Municipal de Deportes Vista Alegre (contra el Barça i el Sala 10 Zaragoza).

COPA CONTRA EL MARTORELL
L’altre focus esportiu dels darrers dies és la Copa del Rei. Després que l’Industrias superés la quarta eliminatòria la setmana passada a Mataró, dijous passat es va fer el sorteig de la ronda de vuitens de final. L’equip jugarà el pròxim dimarts 15 a la pista del Sala 5 Martorell, l’únic equip de Segona B que queda en la competició. L’eliminatòria farà recordar els enfrontaments de fa gairebé dues dècades contra el desaparegut Miró Martorell.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram