Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que traficaven amb drogues en un punt habitual de venta de cocaïna de la ciutat, que també s’ha pogut desmantellar.

Els detinguts, que estan acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública, són veïns de Badalona i mantenien una relació sentimental. Ambdós són de nacionalitat espanyola i són menors de 30 anys.

La investigació va començar el passat octubre i va permetre determinar que els detinguts es dedicaven a la venta de droga en el seu domicili particular de Sant Roc. La policia ha explicat que van poder comprovar com diversos consumidors habituals de drogues entraven i sortien de l’habitatge de les dues persones detingudes amb paquets sospitosos.

Amb aquests indicis, els agents encarregats de la investigació van sol·licitar al jutge poder entrar a l’edifici. Quan van accedir-hi van detenir la parella, que en aquells moments estava acompanyada de la seva filla menor d’edad.

A l’interior del pis van trobar-hi diferents paquets amb cocaïna, a més a més de bitllets fraccionats. Segons la policia, això demostra que aquest habitatge era un punt habitual de venta de drogues.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram