Les noves tendències relacionades amb les manualitats estaran a l’abast dels badalonins gràcies a la tercera edició de la Fira de les Arts tèxtils i de paper.

Es tracta d’una trobada on es promouen més d’un centenar de cursos i tallers per ensenyar les noves col·leccions i les novetats del món de l’scrapbooking -llibre de retalls- i del patchwork -disseny d’una peça de roba unint fragments de teles diferents-.

Enguany, la trobada titulada Fil, paper i Sucre es desenvoluparà els dies 20 i 21 d’abril i reunirà a la Rambla de Badalona a expositors de renom que mostraran les tècniques més sorprenents.

La fira es dividirà en quatre espais diferenciats. La Carpa de les Arts serà un espai creatiu en el qual es duran a terme els cursos i tallers per adults durant el cap de setmana. Els més petits també podran embrutar-se les mans amb els tallers que es faran a l’Espai Creatiu Infantil.

La part central de la fira serà l’indret on s’ubicaran les botigues especialitzades en la temàtica de la trobada. Entre els expositors es troben establiments com Sal y Pimienta, de Madrid; Scrap house o Blokum, de Barcelona.

Finalment, per tal que els visitants pugin gaudir d’un dia rodó, els organitzadors instal·laran una zona de pic-nic per prendre un té o una crep tot gaudint de la imatge del mar. Aquesta zona també acollirà diversos concerts de jazz i moltes sorpreses.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram