Recollida de residus per part del Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya a la Serralada de Marina. Foto: Twitter (@manelsoar)

Els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet han acordat amb la Diputació de Barcelona el tancament de l’accés de vehicles a la Serralada de Marina des dels dos municipis. L’objectiu d’aquesta mesura -que es farà efectiva aquest divendres- és poder regular l’entrada de persones a l’espai natural i reduir “actituds incíviques i contràries a les recomanacions sanitàries”.

La prohibició d’accés de vehicles es farà mitjançant senyals informatius i elements, com ara cadenes, que s’ubicaran a les principals entrades al paratge, des de l’inici del camí de Sant Jeroni de la Murtra a la cruïlla amb el carrer de Prat de la Riba, a Santa Coloma de Gramenet, i a l’accés al camí de Sant Jeroni de la Murtra, des de la riera de Canyet a Badalona.

En aquest sentit, les administracions han fet una crida a les persones que vulguin gaudir passejant o fent esport de l’entorn natural del Parc de la Serralada de Marina, per tal que ho facin “seguint els consells, recomanacions i bones pràctiques” tenint en compte l’actual situació d’alerta sanitària.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram