L’espectacle ‘Pelat’ de Joan Català va tancar el 20a edició del festival Curtcirckit de Montgat. Foto: Curtcirckit

El 20è aniversari del festival Curtcirckit de Montgat ha estat marcat per l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia del coronavirus. La direcció del certamen va haver d’introduir diversos canvis en la programació prevista per l’edició d’enguany per evitar aglomeracions i es va apostar per allargar el festival del 29 de setembre fins a l’11 d’octubre amb tota una bateria d’actuacions que s’han desenvolupat majoritariament al carrer, en espais com el parc del Tramvia, el parc de la Riera d’en Font, el parc de les Bateries, la plaça dels Segadors o la Sala Pau Casals.

L’espectacle Cuerdo de la companyia Karl Stets va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la vintena edició en un acte inaugural que va comptar amb la presència de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, que va intervenir en la presentació prèvia a la representació per enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, assegurant que la cultura és “segura” i recordant que des de la represa de l’activitat al mes de juny no hi ha hagut cap rebrot del virus a Catalunya que s’hagi originat en un esdeveniment cultural.

Entre les propostes d’aquesta edició del festival destacava l’organització d’una exposició fotogràfica i audiovisual per repassar en aquest 20è aniversari la trajectòria del popular certamen i dels artistes que hi han participat des dels seus inicis.

La cloenda del certamen va anar a càrrec de Joan Català amb els equilibris de la minimalista i llargament premiada representació Pelat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram