Fotograma d’una de les escenes del film ‘Espero tua (re)volta’ de la directora Eliza Capai. Foto: Mostra Internacional de Films de Dones

La 28a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona ha impulsat una iniciativa per acostar la seva programació a Santa Coloma de Gramenet. Amb la col·laboració de la CIBA -l’espai feminista de recursos i serveis per a dones inaugurat el passat març- i sota el nom de La Mostra es mou, aquest cicle posarà a disposició de la ciutadania una selecció de quatre pel·lícules que es podran visualitzar a través d’una plataforma online i de manera completament gratuïta.

Per poder accedir a aquest contingut només caldrà registrar-se prèviament a la web de la CIBA. Les persones inscrites rebran un enllaç per correu que els permetrà visualitzar els films, que venen acompanyats d’una presentació en vídeo on l’equip organitzador de la Mostra parlà en profunditat i dona context sobre el contingut. Entre les pel·lícules que podran veure’s del 8 al 29 d’octubre, Paris Was a Woman, Tódalas mulheres que coñezo, Espero tua (re)volta i The Archivettes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram