Tot i l’època de crisi que està travessant el país i també les investigacions mèdiques, onze resident de l’hospital Germans Trias i Pujol podran impulsar o bé continuar els seus projectes de recerca.

El programa de beques Germans Trias Talents que impulsa el propi centre mèdic i la Fundació Catalunya Caixa permet que els professionals segueixin amb la seva activitat mèdica a l’hospital de Can Ruti durant un any més. En concret, enguany l’ajuda valorada en 80.000 euros ha estat atorgada a un grup de nou metges, una farmacèutica i una llevadora.

Tots ells han finalitzat aquest any la seva residència i per tal d’optar a l’esmentada beca havien de presentar un projecte d’investigació vinculat a l’Institut d’Investigació Germans Trias amb l’objectiu de realitzar la seva tesi doctoral.

Fins a una vintena de professionals de la salut van presentar els seus projectes d’investigació per optar a la beca. A més dels onze seleccionats, el jurat va reconèixer la qualitat dels projectes de sis altres equips de recerca tot i que no es van endur l’ajuda econòmica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram