L’Ajuntament de Badalona ha precintat dos locutoris ubicats al carrer de Nàpols, al barri de la Salut, ja que presentaven deficiències de tipus urbanístic que afectaven les instal·lacions elèctriques i a més no disposaven de la corresponent llicència d’activitat.

Els fets van tenir lloc el dimarts de la setmana passada quan després de rebre nombroses queixes veïnals tant per problemes de soroll com per comportaments incívics dels clients dels dos locals, des del consistori es va decidir prendre posició al respecte.

Els tancaments des esmentats locals es va dur a terme en el decurs d’una operació en la que van participar tècnics del Departament de Disciplina Urbanística i d’Activitats de l’Ajuntament, agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i també agents del Cos Nacional de Policia. Durant la intervenció policial, també es va procedir a la detenció de tres persones per infringir la Llei d’Estrangeria.

Els tècnics municipals van inspeccionar un total de quatre locutoris, tots ubicats al carrer de Nàpols de Badalona, en el tram comprès entre els carrers de Quevedo i de Juan Valera.

Finalment, després de tots els escorcolls oportuns es van precintar dos locutoris. Els establiments en qüestió estan ubicats als números 33 i 39 del carrer Nàpols.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram