Els germans Jaume i Camilo Tarrazón, responsables dels cinemes Megacine de Badalona, han rebut el premi al millor exhibidor europeu de l’any durant la celebració del CineEurope 2012. Es tracta de la trobada més important de la indústria cinematogràfica d’Europa que enguany, i per primer cop, s’ha celebrat a Barcelona.

“Per nosaltres és un gran orgull rebre aquest premi de mans de companys del sector”, deia emocionat Jaume Tarrazón, administrador de Megacine. I és que aquest premi és un reconeixement a la tasca dels germans badalonins, però també a la llarga trajectòria d’un negoci familiar que va començar amb els seus avis l’any 1911 amb el popular cinema Picarol.

El cinema Picarol va estar en funcionament durant 98 anys fins que al 2009 va tancar les seves portes traslladant-se a unes noves sales al Màgic. D’aquesta manera desapareixia un cinema que s’havia convertit en una icona de la ciutat per deixar pas a les noves generacions.

Els guanyadors del premi, els germans Tarrazon, néts dels fundadors del Picarol, van ser els encarregats d’agafar el relleu de les noves sales anomenades Megacine que actualment es troben dins el centre comercial Màgic Badalona.

“Els nostres avis estarien orgullosos de que haguem sabut recollir els seus ensenyaments i adaptar-los als nous temps”, comenta Camilo. De fet, entre els reptes a curt termini, es troba l’adaptació de totes les sales a la tecnologia digital, ja que actualment només en tenen dues.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram