L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha signat una resolució perquè les competències de la gestió urbanística del port deixin d’estar en mans de la societat Marina Badalona i tornin a l’Ajuntament.

Albiol ha pres aquesta decisió davant la situació de bloqueig en què es troba la gestió d’aquesta societat, de la qual formen part l’Ajuntament de Badalona i el Consell Comarcal del Barcelonès.

El Consell d’Administració de Marina Badalona continua dominat pels socialistes perquè encara no s’ha pogut renovar un any després de les eleccions municipals. Per tant, la gestió la segueix encapçalant Francesc Panella, home de confiança de l’exalcalde socialista Jordi Serra, i de poc grat per Albiol.

“Pel govern el port és una peça clau que s’ha d’integrar a la ciutat”, afirma Albiol. Per aquesta raó, el batlle considera “imprescindible que l’Ajuntament recuperi les competències urbanístiques per tenir la llibertat de decidir en aquesta matèria sense interferències, sobretot davant les dificultats que s’estan produïnt per renovar el Consell d’Administració de la societat Marina Badalona”.

En aquesta línia, Albiol ha defensat que “Badalona no es pot permetre que, per una qüestió partidista d’uns quants, quedi bloquejat el desenvolupament urbanístic d’aquesta zona de la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram