El Dr. Oscar Junco, Cirurgià Plàstic i Estètic, va inaugurar a finals de la passada setmana la seva nova consulta a la ciutat, ubicada a la clínica Digest. L’acte de presentació es va celebrar a la discoteca la Donzella Beach Club, on també va presentar la seva revista OJ Magazine. La publicació neix amb la idea d’apropar-se als pacients, donar a conèixer la seva filosofía de treball, testimonis que han passat per les seves mans, novetats del sector, aclariment de dubtes, pors i mites.

A l’esdeveniment, hi van assistir reconeguts empresaris de Badalona, representants del l’Ajuntament, com va ser el cas de Rosa Bertran, Regidora de Comerç i Montserrat Salgado, al capdavant de la regidoria de Cultura. A més també van acompanyar a Junco en aquesta vetllada tan especial, metges, pacients, amics, l’associació AMYCO contra el càncer de mama i el prestigiós celler navarrès Viña Zorzal.

VISITA ESPECIAL

La celebració a la Donzella Beach Club va comptar amb un convidat molt especial. Va ser l’actor Antonio Zabalburu, més conegut pel seu paper del Dr. Javier Sotomayor al culebrot televisiu, Hospital Central.

LA NOVA CONSULTA

El nou espai de visita a pacients del Dr. Junco a la Clínica Digest compta amb unes instal·lacions de primera qualitat per oferir als badalonins un servei integral tant de medicina com de cirurgia estètica. A més entre els tractaments, s’ofereix el servei integral de l’obesitat i una notable especializació en cirurgia mamària. Un espai d’allò més adequat per cobrir les necessitats estètiques i mèdiques de tots els pacients.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram