Aquest diumenge es va celebrar la 33a edició de la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com la Cursa del Dimoni, en la que enguany hi han participat 3.000 persones.

La Cursa del Dimoni consta de tres recorreguts: mini, mitjà i gran, que passen per diversos indrets emblemàtics de la ciutat.

En aquesta edició, el gruix dels participants es van inscriure a la cursa del circuit gran. En total van ser 2.000 corredors en aquesta categoria mentre que 705 van participar a la cursa del circuit mini i 380 es van decantar pel circuit mitjà.

Els participants van gaudir d’una jornada esportiva de gran intensitat. Els més valents i preparats van córrer la distància més llarga, que era de 10.000 metres. També hi havia un circuit de 4.000 i un altre de 1.800 metres de recorregut.

LA CURSA DEL DIMONI

Es tracta d’una de les activitats estrella que es promouen durant les Festes de Maig. En aquesta ocasió, l’organització de la Cursava comptar amb la col·laboració de les entitats d’atletisme de la ciutat; Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona i Penya Fondistes Badalona, a més de Marina Badalona, Creu Roja i Voluntaris Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram