Efectius dels bombers desinfecten la Residència Matacàs de Sant Adrià. Foto: Bombers de la Generalitat

Una trentena d’efectius dels Bombers de la Generalitat han acudit aquest migdia a la Residència Matacàs de Sant Adrià de Besòs per desinfectar el centre i fer tasques de sectorització. Aquesta és la segona intervenció que ha dut a terme el cos al geriàtric, on segons l’últim balanç ja s’han produït més de 60 morts entre els usuaris.

En l’actuació hi participen fins a catorze dotacions dels bombers, entre les quals el Grup Operatiu de Suport (GROS) i el Grup d’Intervenció en Riscos Tecnològics (GRIT). Les tasques de sectorització i desinfecció s’estan centrant principalment en dues plantes de les instal·lacions amb l’objectiu de minimitzar la propagació i l’afectació del coronavirus a l’equipament. La intervenció s’està duent a terme en coordinació amb el Departament de Salut de La Generalitat i amb la direcció de la mateixa residència.

Segons informen fonts municipals consultades per Línia Nord, la situació a la residència ha millorat considerablement en les últimes setmanes gràcies a la realització dels tests PCR per detectar la malaltia i a les actuacions que han dut a terme tant els bombers com la Unitat Militar d’Emergències de l’exèrcit espanyol. Les mateixes veus indiquen que des de fa uns quants dies no s’ha produït cap mort al geriàtric.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram