La plantilla lila que ha aconseguit tornar a la segona categoria. Foto: HA

Ahir al vespre es feia oficial: l’Handbol Adrianenc tornarà a jugar a la Divisió de Plata el curs 2020-21. La Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) anunciava el final definitiu de totes les seves competicions, des de les màximes categories, masculina i femenina, com les dues categories de plata i també de la Primera Nacional, competició en la qual competia fins ara el conjunt de Lorenzo Rueda.

La suspensió de totes aquestes lligues, amb ascensos de categoria però sense descensos, permet que l’equip lila aconsegueixi tornar a una categoria de la qual va baixar a finals de la temporada 2018-19. L’Embutidos Lalinense gallec, el Balonmano Burgos, el Trapagaran de Biscaia, l’Handbol Club Eivissa i el Madrid Boadilla són els cinc primers classificats dels altres grups de la Primera Nacional que acompanyaran els adrianencs en la seva nova aventura a la Divisió de Plata del curs que ve (hauria de començar el setembre).

SER MÉS COMPETITIUS
A falta de saber si la segona màxima categoria de l’handbol estatal es divideix en dos grups, ja que la categoria tindrà 20 equips (Los Cisnes i el Villa de Aranda també pugen a l’ASOBAL), una de les primeres reaccions ha estat la de Rueda, que en declaracions a La Xarxa ha assegurat que l’equip ha de ser “més competitiu” que fa dues temporades, quan no van poder segellar la permanència després d’aconseguir només un triomf i un empat en les darreres sis jornades.

Rueda també va dir que l’objectiu del club, en aquest nou context econòmic que quedarà amb la nova normalitat el més important és poder “estabilitzar el club en la nova categoria”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram