Els Castellers de Badalona van actuar aquest cap de setmana passat a la plaça Major de Guissona, juntament amb la colla local, els Margeners de Guissona, i els Xics de Granollers, i van aconseguir el doblet de set.

L’actuació estava prevista per a poder portar tres castells de set, però una baixa del pilar va fer que els castells amb agulla s’haguessin de posposar. Tot i així́, la diada es va aprofitar per treballar amb la vista posada al mes de maig, quan se celebra la Festa Major de la ciutat.

A primera ronda, i després de dos pilars de quatre d’entrada, el quatre de set va ser el castell escollit. Amb el tronc del quatre de set amb agulla, es va treballar el castell amb la intenció d’encabir-hi un pilar a dins, i es va aconseguir. L’execució, tot i que un pèl lenta per la pujada de l’acotxador, va ser excel·lent.

A segona ronda el tres de set va ser un còpia del seu precedent. Aquest cop, prescindint del tronc necessari per al pilar, el tres es va executar d’una manera més àgil que l’anterior, i, per la mateixa composició de l’estructura, amb unes mides més bones. A més, la descarregada va ser méś plàcida que en l’anterior.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram