Les obres de construcció de L’Escola Bufalà 2 ja han començat.

El president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, va reunir-se la setmana passada amb la Generalitat per a desencallar alguns serrells pendents i confirmar el calendari d’obres de l’Escola Bufalà 2. La trobada va servir per confirmar que les obres de l’escola van per bon camí i que tot apunta a que el centre estarà obert en el termini previst.

La reunió, que va comptar amb la presència del director general de Centres Públics de la Generalitat, Jordi Roig, i de representants de GISA, l’ens públic que coordinarà la construcció de la nova escola, va servir per a confirmar que el passat divendres, 20 d’abril, s’iniciaven les obres, per tal que el centre estigui en condicions d’obertura en el termini previst.

Ferran Falcó ha valorat molt positivament el resultat de les gestions realitzades en relació a aquest projecte, que s’ha desbloquejat després que l’anterior go-vern de la Generalitat el planifiqués sense tenir-ne partida econòmica per a finançar-lo.

En aquest sentit, Falcó ha dit que “amb l’inici de les obres de la nova escola es rectifiquen un seguit d’errors i despropòsits de l’anterior govern de la Generalitat, i es posa fil a l’agulla, malgrat la delicada situació econòmica de l’administració pública, per tal que aquest centre sigui una realitat i la ciutat compti amb una millor oferta educativa pública”.

Per a Falcó, “CiU de Badalona ha actuat amb responsabilitat i no ha promès res als veïns afectats fins a conèixer les possibilitats reals d’èxit, gestionant la qüestió amb el rigor necessari per tal de no generar falses expectatives. Ara ja podem ser clars i assegurar que, si no hi ha cap greu imprevist, l’escola funcionarà en el termini previst”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram