Ben és cert que cada vegada sembla que costi més arribar als 50 anys de vida en comú amb una parella. Enguany són més de cent els matrimonis badalonins que celebren cent anys de casats. Tots visitaran avui el Palau Municipal d’Esports que acull la XXVI edició de les Noces d’Or. Està previst que hi participin 542 parelles, de les quals 107 celebren enguany, 50 anys de convivència.
Les portes del Palau s’obriran a les 14.30 hores en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado. Serà a les 17.30 quan s’iniciarà la festa a la pista central on totes les parelles podran gaudir del Ball de Noces i compartir un pastís gegant.

Ben és cert que cada vegada sembla que costi més arribar als 50 anys de vida en comú amb una parella. Enguany són més de cent els matrimonis badalonins que celebren cent anys de casats. Tots visitaran avui el Palau Municipal d’Esports que acull la XXVI edició de les Noces d’Or. Està previst que hi participin 542 parelles, de les quals 107 celebren enguany, 50 anys de convivència. Les portes del Palau s’obriran a les 14.30 hores en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i de la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado. Serà a les 17.30 quan s’iniciarà la festa a la pista central on totes les parelles podran gaudir del Ball de Noces i compartir un pastís gegant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram