Si els colomencs guanyen, avançaran els castellonencs. Foto: ISC

Acabat el tourmalet, l’Industrias Santa Coloma de Javi Rodríguez tancarà el segon mes de l’any demà passat a dos quarts de set de la tarda contra un dels seus rivals directes, el Peñíscola, a l’Olímpic de Badalona. Ara mateix, els colomencs sumen un punt menys que l’equip de la província de Castelló, de manera que un triomf permetria seguir escalant posicions a la taula.

El moment en el qual els de Santa Coloma afronten el matx no podria ser millor; els de Rodríguez han encadenat tres excel·lents resultats contra equips del play-off: han derrotat el Valdepeñas (8-3) i el Movistar Inter (3-5) i dissabte passat van sumar un punt al Palacio de los Deportes contra ElPozo (4-4, en un partit que els blancs van arribar a dominar per 2-4).

Després del partit de dissabte, la lliga s’aturarà durant dues setmanes, de manera que Rodríguez tindrà gairebé dues setmanes per preparar el derbi que es jugarà al Palau Blaugrana de Barcelona durant el segon cap de setmana del mes que ve.

CANVI AL FILIAL
Ahir, però, es va conèixer que el tècnic del filial, Jacob Bustamante, va presentar la seva dimissió a la Junta, que ja treballa per trobar el relleu.

L’Industrias B és el cuer del grup 3 de Segona B, amb un balanç de 4 victòries, 1 empat i 17 derrotes en 22 jornades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram