L’edifici el Viver acollirà avui (19.30h) la primera trobada dels socis fundadors per a la constitució de la Xarxa de Ciutats Medievals, una nova organització impulsada per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació de la Festa Medieval Sant Jordi. La reunió té l’objectiu d’aprovar els estatuts definitius i concretar les propostes de funcionament d’aquesta xarxa.

El regidor de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament, Miguel Jurado, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que des de Badalona s’impulsi i es coordini aquesta iniciativa que pot servir per “convertir la nostra ciutat en un referent medieval”.

La Xarxa de Ciutats Medievals neix amb els objectius de contribuir a la posada en valor del llegat cultural i patrimonial del tema medieval; fomentar i divulgar el patrimoni cultural, històric i artístic; organitzar activitats culturals per aconseguir més difusió de la ciutat i de les seves tradicions i per establir marcs de col·laboració entre les ciutats que participin en la xarxa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram