El líder de Convergència i Unió a Badalona, Ferran Falcó, es posa al costat dels membres del gremi d’hostaleria i restauració després de la queixa rebuda sobre com s’estan duent a terme les inspeccions a botigues, bars i restaurants de la ciutat.

LA QUEIXA DEL GREMI

El gremi d’hostalers no protesta pel fet que hi hagi inspeccions a certs establiments de Badalona, però sí que tenen queixa sobre la manera a l’hora de procedir. Afirmen que les darreres inspeccions realitzades a la ciutat per tècnics del departament de Salut i agents de la Guàrdia Urbana, han estat amb amplis dispositius policials desplegats en les inspeccions de salut a bars i restaurants plens de clients.

En aquest sentit el president del grup municipal de Convergència i Unió, Ferran Falcó, hainstat el govern de la ciutat a “reprimir-se amb la parafernàlia que envolta les inspeccions a botigues, bars i restaurants”. Ha considerat que “les inspeccions de salut són necessàries i recomanables, però el govern de García Albiol podria estalviar-se la mobilització policial amb què les adorna, excepte en casos en què policialment estigui justificat”.

El grup de Falcó no creu que “una inspecció de sanitat al migdia en un restaurant ple de clients requereixi la presència de diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, ni talls de carrers, ni identificacions de clients”.

El líder de CiU ha instat els regidors de seguretat i de salut “a moderar-se en la seva predisposició a l’espectacle i a respectar els petits empresaris que miren de tirar endavant els seus negocis, amb inspeccions més assenyades i que no n’afectin la imatge pública d’una manera tan negativa”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram