S’ha pavimentat el tram superior del camí de la Serra de Teià. Foto: Ajuntament

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral va iniciar a mitjans de gener els treballs de millora al mirador i a la xarxa viària del Parc a Teià.

Els guardes del Parc van dedicar els dies previs a netejar les pintades i a reparar els elements malmesos del mirador de la Cornisa.

A banda, també s’hi arreglaran, un cop passat el temporal, les destrosses causades a l’aparcament de coll de Clau i al refugi del Vedat, que gestionen els voluntaris de l’ADF.

Tots els esforços que s’han de dur a terme per reforçar els equipaments del parc es deuen a l’incivisme d’alguns visitants de la zona.

CAMÍ ASFALTAT
A més, també s’ha dut a terme la pavimentació del tram superior del camí de la Serra de Teià, una de les zones que més pateix amb les pluges i que origina constantment problemes d’erosió i ondulacions.

Aquesta millora ha causat algunes queixes entre els usuaris, però el camí ja es va reobrir al trànsit divendres 17 de gener.

QUEIXA FORMAL A TELEFÒNICA
No massa lluny del Parc, els veïns de La Molassa s’han vist afectats el mes de gener per una manca de servei de Telefònica per la caiguda d’uns cables.

Per aquest motiu l’alcalde va enviar una queixa per escrit sol·licitant una solució urgent a la companyia, que no va dir res quan els serveis tècnics de l’Ajuntament li van comunicar la incidència.