L’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, podria ser investigada per un presumpte delicte de malversació de fons. Una jutgessa de Mataró considera que hi ha indicis suficients per pensar que la batllessa hauria sufragat amb diners públics el cost de la reposició d’una pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics malmesa el juny del 2019, quan tres individus van ser enxampats intentant despenjar-la del balcó de l’Ajuntament.

“L’únic que vaig fer va ser demanar un pressupost per a una pancarta amb les mateixes característiques per poder fer la denúncia dels fets. El que jo vaig aportar a judici era un pressupost, no una factura”, assenyala incrèdula Llauró en declaracions a Línia Mar, la qual encara no entén la polseguera que ha aixecat el cas. L’alcaldessa –que encara no té cap causa oberta en contra– es mostra tranquil·la i considera que ara mateix hi ha altres prioritats, com fer front a la crisi del coronavirus.

Pels mateixos fets, la magistrada també podria investigar el predecessor de Llauró al consistori, Xavier Godàs. “Em sembla ridícul que una pancarta pugui ser motiu d’una investigació per malversació. Jo estic molt tranquil, que investiguin el que faci falta”, apunta l’exalcalde, que assegura que ell va donar permís perquè es pengés en el seu moment la pancarta malmesa.