L’Ajuntament crearà una nova sala de teatre per a Cabrera. Foto: Diputació

Si alguna cosa crida l’atenció dels comptes públics aprovats per a aquest curs a Cabrera de Mar, és l’increment de gairebé un milió d’euros respecte de l’any passat, motivat pel capítol d’inversions que seguirà l’Ajuntament.

En total, 27 actuacions que es reparteixen 1,4 milions d’euros aproximadament. Una reforma de la zona escolar, la insonorització de la biblioteca, excavacions arqueològiques a Cal Conde o la reforma dels vestidors del pavelló són algunes de les inversions més rellevants que es duran a terme aquest any. Ara bé, el que s’emporta el tros de pastís més gran és la sala La Maresma, el nou teatre de Cabrera de Mar.

SALA DE TEATRE POLIVALENT
Aquest 2019, la inversió més gran que destinarà l’Ajuntament anirà destinada a les obres que reformaran l’espai del nou equipament cultural La Maresma, amb un total de 797.000 euros.

El projecte, que es va aprovar inicialment al desembre, s’acabarà de tancar pròximament, després d’haver estat sotmès a informació pública.

Un cop estigui aprovat definitivament, ja es podrà començar amb el desmuntatge i l’enderroc de l’edifici industrial annex.

ALTRES PARTIDES
Entre els serveis generals de l’Ajuntament, els espais públics i les inversions ocupen més d’un 50% de la previsió de la despesa. En aquest sentit, l’Ajuntament calcula en el seu conjunt una despesa per habitant d’uns 2.000 euros.